Kiberbiztonságról érhetően

On|Cyber

On|Cyber

ON|CYBER ON

2020. május 28. - Cyber Blog

Egy blog nem csak cyber térről

A számtalan érdekes és izgalmas blog mellett vannak olyan internetes naplók, amelyek a cyber térről szólnak. Az On|Cyber blogot olyanok írják akiknek fontos, hogy érdekesen és közérthetően számoljanak be a kibervilág eseményeiről. Azt tervezzük, hogy együttműködést alakítsunk ki az ide író szakemberek és szervezetek között, bemutatva az általuk képviselt szemléletet. Hiszünk abban, hogy együtt többek vagyunk mint külön-külön.

Úgy gondoljuk, hogy az emberek túl gyorsan felejtenek. Ezt erősíti a folyamatos információ-cunami, ami ellen kevés az a néhány kétségbeesett kísérlet az értékkel bíró információ kiszűrésére. Pedig a jó tartalomra folyamatos az igény, ezért arra fogunk törekedni, hogy olvasóinknak ezt nyújtsuk. Témától, aktualitástól függően lesznek gyorsan fogyasztható rövidebb cikkeink, és lesznek elmélyülést igénylő hosszabb írásaink is. Bár a témakörök tágak lesznek, a közös pont, hogy a kiberteret, azon belül is annak az életünkre tett hatásait járják majd körbe.

Örülünk, ha velünk tartasz!

A bejegyzés trackback címe:

https://oncyber.blog.hu/api/trackback/id/tr7815726824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása